5/04/2011

Film er gøy!


Før påskeferien startet vi som går i medieklassen på et nytt prosjekt hvor vi skulle lage en film. Alle i klassen delte seg i grupper på tre, hvor hver gruppe skulle lage en film. Jeg kom på gruppe med Jan Hellik og Ingelin. Vi kalte gruppen vår for JII Productions. Filmen skulle være ganske lik en av scenene i filmen ”Psycho”, hvor hovedrollen blir myrdet i dusjen. Vi fikk udelt en storyboard hvor alle tagningene i scenen var oppgitt i tilfeldig rekkefølge, slik at vi kunne sette de i den rekkefølgen som vi følte var riktig.

Etter at alt arbeidet med å planlegge filmen kunne vi endelig starte på selve filmingen. Vi skulle filme scenen hjemme hos Jan Hellik i Lyngdal. Filmingen gikk greit, og vi brukte rundt to timer fordelt på to dager på å få alle tagningene ferdig. Jan Hellik spilte hovedrollen i filmen og Ingelin spilte morder.

I dag viste vi den ferdige filmen for klassen. Jeg ble ganske fornøyd med sluttresultatet, selv om det er en del ting som kunne vært gjort annerledes. Vi hadde til tider ganske sterkt lys, noe rask klipping og musikken passet ikke helt til temaet i filmen. Alt i alt vil jeg si at det var veldig lærerikt å lage filmen, og sist men ikke minst, veldig gøy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.